Sant Joan 2018

 

L’estiu ja està aquí! I com cada any li donem la benvinguda celebrant Sant Joan, un dels dies més màgics de l’any. En la resi hem volgut gaudir del dia envoltats de familiars, música i bon ambient i així ho hem fet.
En primer lloc, els nostres residents han decorat les instal·lacions per a l’ocasió amb banderoles, flors, garlandes i un cartell de Sant Joan molt colorit en el qual han posat molta il·lusió i obstinació, utilitzant la tècnica de la pintura amb els dits. També han fet el mur dels desitjos, on tant ells com els professionals hem plasmat les nostres peticions.
A l’hora de menjar hem pogut gaudir d’una exquisida barbacoa acompanyada d’una guarnició de verdures de l’hort de la resi.
Com no podia ser d’una altra manera, no ens ha faltat la gran revetlla amenitzada pel grup musical ROSES BLANQUES, que ens han fet ballar, cantar i gaudir. I per rematar el dia hem berenat la típica coca.
Com veureu en les fotos no hem parat i ho hem passat fenomenal, com sempre. Sens dubte va ser un dia per recordar. Ens veiem en la propera… Santa Primitiva 2018.