Centre

Benestar i comunitat

Porta d'entrada a Primitiva Barba

Més a prop que mai

El nostre edifici disposa de zones diferenciades per a cada tipus d’activitat, necessitat i funcionalitat. Jardins i terrasses on es pot gaudir d’unes vistes panoràmiques privilegiades, prendre el sol i fer activitats a l’aire lliure, activitats que ajuden a la relaxació i a la tranquil·litat, i espais comuns i particulars que permeten escollir la manera de viure i compartir l’estímul de la lliure elecció garanteix la qualitat de vida.

Habitació de Primitiva Barba

Habitacions

Les habitacions tenen bany, terrassa, fil musical, presa per a TV, dispositiu d’alarma diürna i nocturna, i ofereixen el més important: la llibertat de donar-lo espai el toc personal de cadascú.

Menjador de Primitiva Barba

Menjador

Disposem d´un menjador ampli i acollidor, adaptat a la capacitat i les necessitats integrals dels residents; on es poden assaborir menús variats i equilibrats, elaborats a la nostra pròpia cuina.

Entrada a Primitiva Barba

Terrassa

El nostre edifici disposa de terrasses on es pot gaudir d’unes vistes panoràmiques privilegiades, prendre el sol i fer activitats a l’aire lliure.

Grup d'avis passant l'estona

Espais de convivència

Disposem d’espais comuns i particulars que permeten escollir la manera de viure i compartir l’estímul de la lliure elecció que garanteix la qualitat de vida.

Pati amb cadires i taula

Jardins

Disposem de jardins acollidors on passar les tardes i llegir llibres escoltant els cants dels ocells, gaudint de la tranquil·litat i la pau que ofereixen.

Vistes de Sant Vicenc dels horts

Vistes privilegiades

El nostre edifici està situat de manera que poden gaudir d’unes vistes panoràmiques privilegiades, on pots veure tot el poble i els voltants.